Koning van de straat

Ger onze kat, de zwarte god en de Atilla de Hun van de straat, is de schrik van alle katten, het vlees geworden kwaad, de Germinator van Zeewolde. Onze zwarte panter is over het algemeen goed gemutst. Nu gebeurt het wel eens dat Ger zijn koninkrijk moet verdedigen tegen katten met kwaad in de zin, namelijk het lopen of ademen in het koninkrijk van de duistere koning van het Horsterveld. Als een echt eenmansleger trekt hij ten strijde. Na hevige gevechten van wel tien hele minuten keert hij triomferend terug, om vervolgens weer in zijn warme troon (mandje) te kruipen. Na deze hevige strijd wil de zwarte heerser niet gestoord worden. Nu weten wij als zijn dienaren niet wanneer de donkere landheer wel/ of niet gestoord wil worden, zodoende kan men stellen dat hij een wisselend humeur heeft. Om de zwarte panter altijd correct aan te spreken hebben wij passend bij zijn humeur koosnaampjes gegeven die op Gerrit slaan. Een aantal voorbeelden:

Humeurig:                                                                        Germinator, TijGer

Gezellig:                                                                            Gerzellig,

Als Ger Duitse slagers luistert:                                      SlaGer

Als Ger iets niet mag:                                                      NeeGer

Als Ger iets wel mag:                                                      JaGer

Als hij ergens komt zonder toestemming:                 IndrinGer

Als hij een weekend naar Limburg gaat:                    LimburGer

Als de zus van Ger gaat trouwen:                               ZwaGer

De moeder van Ger:                                                      MaGer

Als Teun schattig is, is Ger:                                          SchattiGer

En als Ger niks wil zeggen:                                           ZwijGer

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer momenten om koosnaampjes voor onze verdediGer te bedenken. Mocht je dat willen doen, ideeën zijn altijd welkom. Stuur dan ook al je bedachte namen naar het volgende e-mailadres: Huizesmartman@hetinteresseertonsgeenfuck.nl

 

En wie weet komt jouw bedachte naam hier binnenkort ook te staan.