We leven nog!

Hoi, we leven nog! Frequent bloggen is lastig als je zelfs al amper tijd hebt om elkaar te zien. Dan steek je die energie liever in elkaar dan in een verhaaltje typen. Milan en ik zijn allebei best druk de laatste tijd.

Milan is natuurlijk al helemaal ingewijd in z’n nieuwe baan, maar nieuwe indrukken en de hele dag onderweg zijn en je moeten concentreren op het verkeer, is gewoon vermoeiend. Daar komt bij dat hij mede-organisator is van het Beachfestival Zeewolde en dat is aankomend weekend al. De voorbereidingen zijn dus in volle gang, en daar gaat ook veel tijd in zitten. Verder hebben we vanaf begin april elke zaterdag iets gepland en had Milan elke zondag een golfwedstrijd. Dus ja, dan zijn je vrije dagen er ook al doorheen.

Ik als horecaslaaf ben vaak dinsdag en zaterdag vrij, maar ik werk meer ‘s avonds dan overdag, terwijl Milan weer overdag werkt en ‘s avonds thuis is. Verder wil ik per se vier keer per week in de sportschool staan en daar gaat ook aardig wat tijd in zitten. Tel daar voor komende week een zesdaagse werkweek van mijn kant bij op, en je snapt dat Milan en ik elkaar amper zien. Maar hey, dat houdt het spannend!

Gisteren hadden we sinds een lange tijd weer een dagje samen zonder dat er iets op de planning stond. Op zulke dagen wil ik dan het liefst met mijn dekentje op de bank liggen en de hele dag Netflix kijken, maar we zijn naar Amersfoort gegaan, naar Lepeltje Lepeltje. Uiteindelijk ben ik blij dat we gegaan zijn, want het was superleuk!

Lepeltje Lepeltje is een zogenaamd foodfestival, schijnt helemaal hip te zijn tegenwoordig. Een veld vol met leuke kraampjes met allerlei geuren van verschillende gerechten en leuke eettentjes. Dit varieert van biefstuk tot vegan hamburgers en van popcorn tot mini loempia’s. Ook was er een klein podium waar af en toe iemand optrad. De sfeer was fantastisch. Het is wel een beetje een hipster-festival, maar boeiend. Wij hebben het leuk gehad samen! En ik heb me volgegeten aan allerlei lekkere dingen. Ik had een veganistische hamburger en die was echt fantastisch!

IMG-20160515-WA0011
De veganburger rechts en links de wrap met kip van Milan. Was’ie ook laaiend enthousiast over, omdat hij de rooksmaak zo lekker vindt van de kip.

IMG-20160515-WA0007

IMG-20160515-WA0012 Snapchat-8253332144035764691

Een heuse popcornmachine en er kwam echt superlekkere popcorn uit! We hebben meteen drie zakken ingeslagen en daar is nu nog eentje van over… Die komt wel op, wees niet bang. 😉